'élet' címke bejegyzései


Hangulat

"Szép a hold az égen, de sokkal szebb a Balaton tükrén. Száz csillagnak ezer tündöklése az apró hullámokon. S ha áttekintesz a túlsó partra: minden falu alján apró pásztortüzek hosszú sora mosolyog feléd."

Tovább »


A parasztszoknyáról és a női egységről

Személyes élménybeszámoló következik. Először azt hittem, hogy ez aztán nagyon távol áll a coachingtól! Majd ahogy tovább gombolyítottam a gondolat fonalát, megváltozott a véleményem. Kezdem az elején:

Mostanában szívesen használom a közösségi közlekedést, mert szeretem nézni az embereket. Azzal szórakoztatom magam, hogy kitalálom, vajon ki lehet ő és hova igyekszik? Milyen kedve van? Milyen lehet az élete? Igyekszem felfedezni a szépet, megérteni és elfogadni a másságot. Néha rajtakapok másokat, hogy ugyanúgy figyelik az embereket, mint én. Ilyenkor összemosolygunk és megyünk tovább.

Tovább »


Művészet

Nagyon távolinak tűnik már a coach-képzés első találkozója a főiskolán. Emlékszem, arra kértek minket, hogy határozzuk meg a saját coaching-felfogásunkat. Nem volt egyszerű a feladat. Bevallom, azóta változott is a kép, hiszen több tudás, tapasztalat és gyakorlat birtokában természetes, hogy mást emelek ki és tartok fontosnak.

Tovább »


Δ oldal tetejére