'idő' címke bejegyzései


A sikeres üzleti tárgyalás öt alapelve

Hétfői bejegyzésem folytatása következik. Kezdjük a legfontosabb kérdésnél: mit jelent a siker egy üzleti tárgyalás vonatkozásában? Mit jelent a siker a tárgyalófelek számára? És mit az általunk képviselt szervezetnek?

 

 

Tovább »


Hogy jön a coachinghoz a bioritmus?

Mi a bioritmus? Belső időérzéknek vagy belső órának is nevezik. Annak képessége, hogy az ember meg tudja becsülni az idő múlását, érzékszerveitől függetlenül érzi az időtartamok hosszát. Az idő érzékelése azonban nem köthető érzékszervhez, de az érte felelős agyi területet bizonyítottan megtalálták. Az idő múlását részben tanult, a memóriában tárolt folyamatok, cselekvések, történések útján tanuljuk. Bioritmusunk határozza meg az alvás-ébrenlét és az aktív cselekvés és pihenés ritmusát is.

Tovább »


Kreatív reklámok és az időprés 3.

A sorozat harmadik, egyben befejező része. Az első itt, a második ide kattintva olvasható.
 
A csapat egymásra hangolódásának eszközeit alkalmazva a coach segít felismerni és tudatosítani a csapatszerepeket. A bizalmi szint emelésével, egymás elfogadásával, a gyengeségek és erősségek ismeretével a csapat működése stresszhatás és időprés alatt is javul.
 
 
 
Tovább »


Kreatív reklámok és az időprés 2.

Szerdai írásom folytatása a reklámügynökségi folyamatok időgazdálkodásáról:
 
Miután az időgazdálkodás és időprés kérdése minden szervezet eredményességét befolyásoló tényező, a legtöbb cég alkalmat nyújt munkatársainak egy-egy időgazdálkodási tréningen történő részvételre.
 
 
Tovább »


Kreatív reklámok és az időprés 1.

A következő egy hétben a reklámügynökségek időgazdálkodásának coaching szemléletű megközelítéséről írok.

Íme az első rész.

 

Tovább »


Flow a játékban ... a munka is lehetne játék?

Tegnap egy nagyon kedves barátom hívta fel a figyelmemet erre a cikkre. Köszönöm az ajánlást, valóban témába vágó írás, remek más nézőpontú megközelítése a munka és a flow világának. Mi is a flow?

Tovább »

Régebbi bejegyzések


Δ oldal tetejére