Boldogulj! Erőforrásfeltáró egyéni coaching

BoldoguljA program célja, hogy Ön saját értékeit feltárva találja meg azt a tevékenységet, feladatot, munkát vagy szórakozást, melyben megleli boldogságát. Önmagától kap választ arra, hogy mit jelent a boldogság. Megtudhatja, hogy milyen erőforrásai, rejtett készségei és képességei mozgósíthatók az újjászületéshez.


Boldogulj!
A program célja, hogy Ön saját értékeit feltárva találja meg azt a tevékenységet, feladatot, munkát vagy szórakozást, melyben megleli boldogságát.  Önmagától kap választ arra, hogy mit jelent a boldogság. Megtudhatja, hogy milyen erőforrásai, rejtett készségei és képességei mozgósíthatók az újjászületéshez.

Kinek ajánlom?
Ha úgy érzi, hogy elakadt az életében, ha semmi sem sikerül, ha munkahelyi vagy családi gondok aggasztják. Ha szeretne változtatni, de nem tudja, miként álljon neki. Ha kihívásokat keres, ha unja a mindennapokat, ha friss, új élményekre vágyik... A legfontosabb, hogy soha, de soha nem késő!

Mit tartalmaz a program?
Önismereti teszteket, gyakorlatokat és egyéni, mindig az Ön problémájára és személyére szabott coachingot. Az ingyenes "nulladik találkozón" - azaz ismerkedésen, bemutatkozáson - kívül öt alkalommal találkozunk és dolgozunk együtt.

A "Boldogulj!" csomag kedvezményes ára:
Egyéni részvétel esetén: 75 000 Ft / fő (ÁFÁ-val)

Jelentkezés:
Ha részvételét kívánja jelezni, vagy további információra, személyes konzultációra van szüksége, kérem kattintson a kapcsolat menüpontra.

"Boldog embertől boldogsága okát tudakolni olyasmi, mintha az ember kilencven esztendős aggastyántól akarná hallani a hosszú élet titkát. Nem tudja. Mégis, ha sarokba szorítanak, valahogy ilyesmit mondanék:  «A barátság és a szerelem állandó jelenléte és a hatalomvágy, a kapaszkodás és a pénzszerzés ingerének állandó távolléte már maga is boldogság. Jelentős segítséget ad a boldogsághoz a fontos, vagy fontosnak képzelt tevékenység. Mindegy, akár testi vagy szellemi aktivitásról van szó. Nehéz depressziót érezni, ha az ember kertjében rózsafákat ültet vagy éppen verset ír. És mindez akkor is aktivitást jelent, ha passzív formában jelentkezik - vagyis, ha az ember zenét hallgat, könyvet olvas, figyeli a természetet, festményekben gyönyörködik. Akármerre indulok, egy-egy nagy lépést teszek mérföldes, mesebeli csizmában a boldogság felé.»"

(Faludy György)


Δ oldal tetejére