Pályázatok megvalósítása és dokumentációja

Pályázati folyamatkísérésA pályázatokhoz kapcsolódó szervezetfejlesztési, kommunikációs folyamatok vezetését és további szakmai feladatok támogatását végzem. A megvalósítási szakaszban műhelymunkák és konzultációk, valamint stratégiaalkotó folyamatok kísérésére team-coaching eszköztárat alkalmazok.

A műhelymunkákhoz, konzultációkhoz és egyéb szakmai pályázati rendezvényekhez kapcsolódó dokumentáció illeszkedik a megvalósíthatósági tanulmányban és a pályázati kiírásban elvárt teljesítésekhez.


Referenciák:

ÁROP 2013. 1. A - 5. Államreform Opreratív Program keretén belül 15 városban végzett konzultációs és tréneri munka szervezetfejelsztési és kommunikációs témakörökben, a folyamatok teljeskörű dokumentációjával.

Ilyenek többet között:
- új feladatellátási rend meghatározása
- fenntartható gazdálkodás és költségvetési egyensúly biztosítását szolgáló folyamatok kialakítása
- humánerőforrás kapacitásvizsgálat
- szakmai támogató folyamatok átvilágítása és folyamatváltoztatásokra vonatkozó javaslattétel
- feladatellátási és finanszírozási modell kialakítása
- munkakörök felülvizsgálata és javaslattétel

TÁMOP-2.1.3-B-12/1-2012-0358 keretén belül kommunikációs és marketing képzés megtartása, a teljes képzési terv és dokumentáció összeállítása majd a műhelymunkák megvalósítása team-coaching módszertannal.

TÁMOP-4.1.1.C-12/1/KONV-2012 keretén belül kommunikációs és vezetőfejlesztői tréning megtartása a teljes tematika, képzési terv megalkotásával és a műhelymunka vezetésével, majd dokumentációjával.

TÁMOP-4.1.1.F-13/1-2013-0001 Képzők képzése a Széchenyi István Egyetemen című projekt keretén belül a "Mentori kompetenciák fejlesztése" című tréning megtartása és dokumentálása.


Δ oldal tetejére