Sales & Marketing team-coaching

Sales & Marketing coachingAz álatalam kidolgozott Sales & Marketing coaching egyéni értékesítők vagy csapatok munkáját támogatja. A program meghatározott célok, eredmények elérésére irányul, de mindig a csapat, a feladat és a szervezet egyedi igényeihez, lehetőségeihez, kultúrájához igazodik. Kivétel nélkül, mindig egyénre, egyedi szervezetre szabott módszer!


A program célja:
A Sales & Marketing coaching-csomag célja, hogy egyéni értékesítési munkatársak és értékesítő csapatok hatékonyságát növelje.

Így kezdődik:
A Sales & Marketing coaching mindig a vállalat kultúrájához, a piaci igényekhez és a szervezet sajátosságaihoz, a csapat tagjaihoz igazodik. Ezért a coachingban megszokott, ingyenes „nulladik találkozáson” a vezető és a coach közösen tárják fel a jelenlegi értékesítési és szervezeti helyzetet és vázolják az elvárt eredményeket. A vezetővel közösen alakítják ki a team-coaching során elérendő célokat és az időtávokat is.

A folytatás:
A Sales & Marketing coaching során az értékesítési vagy marketing-csapattal 5 alkalommal találkozunk. Az egyes találkozók egyéni ügyfelek esetében másfél órát, csapatoknál közel három órát vesznek igénybe heti, kétheti gyakorisággal. Az egyes találkozások alkalmával a jelenlegi helyzet feltárása, a lehetőségek és alternatívák keresése után elkészül egy akcióterv, mely a kitűzött cél elérését támogatja.

A coaching-folyamat lezárása egy follow up találkozó, melyen közösen értékeljük az akciótervet és az eltelt időszak munkáját. A follow up ülés szintén ingyenes.

Előnyök:
A program mindig egyedi, a szervezet, a vállalat, a csapat helyzetéhez, igényeihez és kultúrájához igazodik. A csapat tagjai számára a team-coaching egyéni tanulást, tapasztalást, fejlődést tesz lehetővé. A csapatban meglevő konfliktusok, rejtett képességek és tudás felszínre kerül, s a vezető és a csapat, valamint a tagok jobban megismerik egymást. Nem kell hosszú és értékes munkanapokat feláldozni, a program délutáni vagy délelőtti elfoglaltságként nem hosszabb egy értekezletnél. Nincs kieső munkaidő, sem utazási, étkezési és szállásköltség. A résztvevők elköteleződése és lojalitása, motivációja nő.

A vezető feladata:

  • A Sales & Marketing coaching elérendő céljainak reális meghatározása.
  • A csapat tagjainak motiválása, a részvétel előnyeinek ismertetése, az egyedi tanulási, fejlődési lehetőség kiemelése.
  • Előre meghatározott ponton bekapcsolódni a team munkájába és tevékenyen részt vállalni a közös munkában.
  • Az akcióterv megvalósításának nyomon követése, ellenőrzés, korrekció és visszajelzés adása a munkatársak számára.

 

A csomag  ára:
legalább 3-4 és legfeljebb 7-9 fős csapat részére,
team coaching eszközökkel:  300 000 Ft + 27% áfa / csapat

Jelentkezés:
Ha részvételét kívánja jelezni, vagy további információra, személyes konzultációra van szüksége, kérem kattintson a kapcsolat menüpontra.


Δ oldal tetejére