Stratégiai tervezés

Gördítő csomag

Egy vállalkozás tulajdonosát, vezetőjét a folyamatos felelősség- és kockázatvállalás, az állandó bizonytalanság különbözteti meg az alkalmazottaktól. Kívülállók gyakran nem látják a rájuk nehezedő terhet, s a gazdasági kihívásokkal vívott magányos harcot. A vállalkozás vezetője pedig gyakran csak azt tapasztalja, hogy elakadnak a fogaskerekek.


A program célja,
hogy a vállalkozások vezetői megtalálják,  mi és miért nem működik gördülékenyen a szervezetben. Választ ad önmagának arra, hogy miként tud változtatni a helyzeten. A coaching-folyamat végén teljes akcióterv áll rendelkezésre, mely biztosítja a vállalkozás vezetője által kitűzött célok elérését.

Így kezdődik:
Igény szerint egyéni vagy kis, 2-3 fős csoportban zajló coaching-folyamatot indítunk. A kis csoportba meghívhat ismerősöket vagy társ-vállalkozások vezetőit. Az egyéni folyamat előnye, hogy a coaching csak az Ön problémáira koncentrál. A kis csoportban azonban benne rejlik a tapasztalatcsere, a másiktól való tanulás és az ötletek megsokszorozásának lehetősége.
A coachingban szokásos "nulladik találkozón" tisztázzuk az együttműködés feltételeit. Természetesen ez a találkozó és konzultáció ingyenes.

Így folytatódik:
A jelenlegi probléma feltárását a lehetőségek mérlegelése, majd a határidőket és konkrét lépéseket is tartalmazó akcióterv összeállítása követi.
A csomag (az ingyenes "nulladik találkozón" kívül) összesen hat, egyenként másfél - két órás beszélgetést foglal magában, melyekre hetente, kéthetente - előre egyeztetett időpontokban - kerül sor.

A coaching szemléletű stratégiai tervezés előnyei:
Világos választ kaphat arra, mit és hogyan lehet jobban működtetni vállalkozásában a gazdaságosság érdekében.
Gyakorlati tudást vihet magával vezetéselméletből, motivációról, csapatépítésről.
Támogatást kap a stressz és a konfliktus kezeléséhez, az időbeosztási gondok megoldásához.
Kis csapatban dolgozva megismerheti mások megoldásait, gondolatait, de Ön is inspirálhat másokat saját ötleteivel. Lehetősége nyílik, hogy külső nézőpontból tekintsen mindennapi gondjaira, mely közelebb viszi Önt a megoldásokhoz.
Vállalkozását ismét sikeressé teheti a hatékony és számokban is kifejezhető eredmények felmutatásával.

Mi az Ön feladata vezetőként?
Csak Önön múlik, hogy egyéni vagy csoportos folyamatban kíván-e részt venni. Ha bizonytalan, személyes konzultációval segítem döntését.
Hozza magával nyitottságát, lelkesedését és problémái mellett gondolatait, álmait is!

A coaching szemléletű stratégiai tervezés ára:
Egyéni részvétel esetén: 150 000 Ft + 27% áfa / fő
2-3 fős kis csoport esetén: 80 000 Ft + áfa / fő

Jelentkezés:
Ha részvételét kívánja jelezni, vagy további információra, személyes konzultációra van szüksége, kérem kattintson a kapcsolat menüpontra.


Δ oldal tetejére